Ga verstandig om met beleggingen, crypto's & loterijen!

Cryptovaluta

Kun je nog rijk worden met cryptovaluta? Het antwoordt op deze vraag is onzeker. Tweeledig is het zowel "ja" als "nee". Waarom? Nou simpel gezegd zijn cryptovaluta erg volatiel! Dit betekent dat de prijs per uur en ook nog 24-uur per dag behoorlijk kan schommelen. We mogen geen reclame maken om te beleggen in cryptovaluta (en terecht). Daarom zullen wij ter bescherming van jouw als potentiële belegger alleen, door ons zelf als positief ervaren, "schadevrije" voorbeelden geven in cryptovaluta.

Als eerste is het aan te raden om een account in een zogenaamde Micro-Wallet aan te maken. Er zijn verschillende Micro-Wallets beschikbaar. Ten eerste (en meteen de grootste is FaucetHub). Klik op onderstaande link om een account aan te maken. Daarna kun je rechtstreeks op alle faucetHub accounts claimen (alle coins gaan rechtstreeks in je FaucetHub Account!). Dit is dé mogelijkheid om gratis Bitcoin Satoshi's te verdienen!

Zonder een FaucetHub account kun je bij onderstaande Faucets niet claimen!

FAUCETHUB

FAUCETHUB FAUCETS

Een Faucet is een website die, door het aanbieden van cryptocoin gerelateerde reclame, gratis fragmenten van cryptovaluta kan aanbieden. Als voorbeelds 1 Satoshi = 0.00000001 Bitcoin (dus, 100 miljoen satoshi is 1 Bitcoin)

Ga aan de slag met zes verschillende crypto's. Je begint uiteraard op level 1 en werkt je zelf naar een premium level (1.000 HPower) met CryptoMiningGame. Begin laag, start zo veel mogelijk level upgrades en mine als je kristallen hebt. Op een speelse manier geld verdienen doe je met CryptoMiningGame en geloof ons dit is makkelijk "gratis" geld verdienen!

Spel met een Faucet en de mogelijkheid om "Satoshi's" te krijgen met het invullen van enquetes. Daarnaast heeft dit spel een optie om satishi's te verzamelen met het uitbreiden van een virtual "mining" game. Je kunt met de verkregen credits nieuwe mining spullen kopen om dagelijks meer Satoshi's te genereren. Let op het percentage is afhankelijk van je inlog-frequentie.

Een Faucet met een bestendige uitbetalings-modus. Kom je tot 1.000 Satoshi dan gaan je verdiensten automatisch naar FaucetHub.
Dit lijkt moeilijk, maar hoe langer je bezig bent, hoe meer je zult verdienen.
Dit is namens ons team een "veilige" tip als je op zoek bent naar gratis Satoshi's.

Elke 5 minuten kun je Satoshi's claimen. Daarnaast hebben ze ook een bonus link (10 minuten). Een leuk extra is dat ze elke 5 minuten ook een BCH (BitcoinCash) link hebben. 
Ben je op zoek naar een snelle opwaardering van je Satoshi's balans, dan mag je deze Faucet zeker niet missen!

Website met veel verschillende crypto's. Twee altcoins (Minexcoin en Redditcoin) en voor de rest alle beschikare FaucetHub coins. Een gemiddelde van 6 minuten voor elke claim en met behoorlijk goede uitbetalings-rates. Mocht een coin niet voorradig zijn dan is het navullen beperkt tot maximaal 6 uur.

Elke 5 minuten kun je minimaal 6.42 Satoshi's claimen (op het moment van schrijven, hoeveelheden kunnen variëren). Als je minimaal 2.000 Satoshi's bijelkaar hebt gespaard kun je ze laten overmaken naar je FaucetHub account.
Satoshi's (Bitcoin fragmenten zijn op dit moment nog steeds het meest waardevol).

Elke 5 minuten kun je minimaal 6.65 Satoshi's claimen (op het moment van schrijven, hoeveelheden kunnen variëren). Als je minimaal 2.000 Satoshi's bijelkaar hebt gespaard kun je ze laten overmaken naar je FaucetHub account.
Satoshi's (Bitcoin fragmenten zijn op dit moment nog steeds het meest waardevol).

Claim tussen de 0 en 1.200 Satoshi elk uur op deze Faucet. Let op het gemiddelde is ongeveer 6 Satoshi. 
Minimaal 100 satoshi zijn vereist voor een cashback naar FaucetHub (op het absolute minimum is dit 12 uur voor een cashback naar FaucetHub). Lijkt weinig, maar voor verder geen inspanning is dit mooi meegenomen.

Een andere veel gebruikte Micro-Wallet is Coinpot.co. Deze wallet heeft een beperkter aantal Faucets, maar is daarmee niet minder lucratief. Om je claims direct in deze wallet te krijgen heb je een account nodig en uiteraard alle beschikbare faucets voor deze wallet. Maak via onderstaande link een Coinpot.co wallet aan en claim met de aangegeven links.

Zonder een Coinpot.co account kun je bij onderstaande Faucets niet claimen!

COINPOT.CO

COINPOT.CO FAUCETS

Een Faucet is een website die, door het aanbieden van cryptocoin gerelateerde reclame, gratis fragmenten van cryptovaluta kan aanbieden. Als voorbeelds 1 Satoshi = 0.00000001 Bitcoin (dus, 100 miljoen satoshi is 1 Bitcoin)

Maak elke 15 minuten kans op 5.000 Satoshi's! Je kunt altijd kiezen om het gemiddelde aantal Satoshi's te ontvangen. Je hebt dan geen kans voor meer, maar je krijgt daarmee wel een vast aantal Bits binnen. Deze faucet loont als je elke 15 minuten het gemiddelde kunt claimen.

Je kunt bij deze Faucet elke 5 minuten claimen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met het invullen van enquetes extra Satoshi's te verdienen. Het loont de moeite om langer dan 5 minuten te wachten omdat de hoeveelheid Satoshi's blijft stijgen.

Op de diverse moon-sites kun je in principe elke 5 minuten claimen. Daarnaast kun je langer wachten om een grotere hoeveelheid te claimen. Je krijgt een "trouwheids-bonus" voor elke keer dat je binnen 1 dag doet claimen (tot max. 100%). Met andere woorden als je minimaal 3 maanden lang elke 1x per dag gebruik maakt van deze faucets krijg je het dubbele aantal BCH-toshi's. 

Op de diverse moon-sites kun je in principe elke 5 minuten claimen. Daarnaast kun je langer wachten om een grotere hoeveelheid te claimen. Je krijgt een "trouwheids-bonus" voor elke keer dat je binnen 1 dag doet claimen (tot max. 100%). Met andere woorden als je minimaal 3 maanden lang elke 1x per dag gebruik maakt van deze faucets krijg je het dubbele aantal BTC-toshi's.

Op de diverse moon-sites kun je in principe elke 5 minuten claimen. Daarnaast kun je langer wachten om een grotere hoeveelheid te claimen. Je krijgt een "trouwheids-bonus" voor elke keer dat je binnen 1 dag doet claimen (tot max. 100%). Met andere woorden als je minimaal 3 maanden lang elke 1x per dag gebruik maakt van deze faucets krijg je het dubbele aantal Dashtoshi's.

Op de diverse moon-sites kun je in principe elke 5 minuten claimen. Daarnaast kun je langer wachten om een grotere hoeveelheid te claimen. Je krijgt een "trouwheids-bonus" voor elke keer dat je binnen 1 dag doet claimen (tot max. 100%). Met andere woorden als je minimaal 3 maanden lang elke 1x per dag gebruik maakt van deze faucets krijg je het dubbele aantal Dogetoshi's.

Op de diverse moon-sites kun je in principe elke 5 minuten claimen. Daarnaast kun je langer wachten om een grotere hoeveelheid te claimen. Je krijgt een "trouwheids-bonus" voor elke keer dat je binnen 1 dag doet claimen (tot max. 100%). Met andere woorden als je minimaal 3 maanden lang elke 1x per dag gebruik maakt van deze faucets krijg je het dubbele aantal Litetoshi's.

Een Faucet waar je elk uur kunt claimen met een mogelijkheid tot een waanzinnig maximum. Uitbetaling vindt direct plaats naar je eigen wallet. Je kunt hier ook gokken of je satoshi's vastzetten tegen een acceptabele rente.
Geen Micro-Wallet is vereist en het betreft een langlopende website met gegarandeerde uitbetaling!


  • Visa
  • Master Card
  • American Express
  • PayPal
  • Bitcoin
  • Amazon

Powered by mbellen webdesign © 2009 - 2018